Asertivita v sociálnom styku - Frk, Vladimír
Asertivita v sociálnom styku. Neasertivita a jej formy. Asertivita a jej typy. Agresívny typ sociálneho správania. Rôzne typy asertivity - charakteristika. Asertívne spôsobilosti a zručnosti - presadzovanie požiadavky a odmietanie, kompromis a požiadanie o láskavosť.