Efektivní řízení podpůrných procesů přináší zisk (Facility process redesign) - Váňa, Petr
Obsahové vymedzenie podporných procesov ( FPR). Princípy a využitie facilities process redesign (FPR). Praktické efekty. Úloha nezávislého externého poradcu.