Zavádzanie controllingu do praxe (výhody a nevýhody controllingu) - Bobáková, Viktória
Controlling ako podsystém riadenia podniku. Podstata ekonomického riadenia podniku. Úloha operatívneho controllingu. Výhody použitia controllingu v podniku. Používane nástroje a pojmy. Nevýhody controllingu.