Komentár k zákonu NR SR č. 281/2002 Z.z. o prídavku na dieťa a o príspevku k prídavku na dieťa - Heseková, Eva
Komentár k zákonu NR SR č. 281/2002 Z.z. o prídavku na dieťa a o príspevku k prídavku na dieťa. Prvá časť - prídavok na dieťa. Druhá časť - príspevok k prídavku na dieťa. Príklady.