Kolektívne vyjednávanie - Vladárová, Marta
Úplné znenie zákona č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní pojednávajúceho o vyjednávaní kolektívnej zmluvy. Právna norma je obohatená o podrobný výklad k jednotlivým paragrafom.