Pohľad na nový zákon o sociálnom poistení - Matlák, Ján
Posúdenie okruhu problémov týkajúcich sa zákonného poistenia podľa novej právnej úpravy. Vymedzenie základných pojmov zamestnanec a zamestnávateľ na účely nemocenského, dôchodkového a úrazového poistenia, samostatne zárobkovo činná osoba a spolupracujúca osoba.