Manažment zmien v oblasti ľudských zdrojov (Change-manažment) - Barták, Jan
Nevyhnutnosť a predpoklady pre riadenie zmien. Komplexný plán zmien. Manažéri a riadenie zmien. Podmienky na rozvoj ľudského potenciálu. Ciele a úspešnosť change - manažmentu.