Zľavy, skontá, rabaty, bonusy - Barcaj, Tomáš
Popis, rozdelenie a charakteristika jednotlivých druhov zliav, ktoré sa vyskytujú v obchodnej činnosti, ako aj vymedzenie spôsobu ich účtovania a následný dosah z pohľadu dane z príjmov a dane z pridanej hodnoty. Definície pojmov rabatu a skonta.