Zľavy, skontá, bonusy z hľadiska podvojného účtovníctva - Turóciová, Jana
Objasnenie vecnej podstaty jednotlivých druhov zliav na základe v praxi sa vyskytujúcich zmluvných dojednaní. Dokladovanie účtovnými dokladmi a zúčtovanie. Zľavy ako súčasť dohodnutých zmluvných podmienok. Rabat - uvádzací, zavádzací, akciový, sortimentný. Bonus - zavádzací, základný finančný. Uskutočnenie účtovného prípadu, moment účtovania.