Dane potrebujú reformu, ale nie pre reformu - Oberhauser, Ján Artur
Možnosti reformovania daňovej sústavy na Slovensku. Problém daňového zaťaženia. Dôvody na zmeny, resp. reformu daňovej sústavy. Sadzby dane z príjmu právnických osôb vo vyspelých krajinách. Aplikačno-kontrolné mechanizmy. Problém harmonizácie daňového práva SR.