Novela zákona o DPH
Novela č. 511/2002 Z.z. mení a dopĺňa zákon o dani z pridanej hodnoty. Ide o desiatu novelu, ktorá nadobúda účinnosť od 1.januára 2003. Novelizované ustanovenia sú uverejnené v znení, v akom budú účinné od 1. januára 2003. Prílohy: Zoznam tovarov služieb podliehajúcich sadzbe dane 10 percent. Za Prílohu č. 2 sa dopĺňa Príloha č. 3 k zákonu NR SR č. 289/1995 Z.z. v znení neskorších predpisov.