Lieková politika pod paľbou - Krištofičová, Dagmar
Lieková politika v zdravotníctve SR je dlhodobo nezvládnuteľný problém. Porovnanie nákladov na lieky v krajinách Európskej únie a na Slovensku. Lekárne ako dôležitá súčasť v liekovom reťazci. Priority v liekovej politike na Slovensku.