Daňová exekúcia postihnutím majetkových práv spojených s podielom spoločníka spoločnosti s ručením obmedzeným - Antalíková, Mária
Daňová exekúcia postihnutím majetkových práv spojených s podielom spoločníka spoločnosti s.r.o. Podmienky začatia daňového exekučného konania. Vyrovnací podiel. Podiel na zisku. Podiel na likvidačnom zostatku. Rozhodnutie o začatí daňového exekučného konania. Daňová exekučná výzva. Daňový exekučný príkaz. Pracovný list - daňová exekúcia postihnutím majetkových práv. Komentovaný príklad.