Priame investovanie ako alternatíva kolektívneho - Kusovská, Martina
Kolektívne investovanie nie je jediný spôsob ako zhodnotiť svoje prostriedky. Alternatívou môže byť priame investovanie. Základné rozdiely medzi nimi. Výhody a priority kolektívneho investovania. Výhody priameho investovania. Dôležité informácie o tvorbe portfólia.