Vývoj daně z přidané hodnoty v Evropské unii - je harmonizace přání nebo skutečnost? - Kubátová, Květa
Priebeh harmonizácie DPH v Európskej únii. Legislatíva EÚ v oblasti dane z pridanej hodnoty. Ciele harmonizácie. Vývoj základných sadzieb DPH a rozdielov medzi nimi v EÚ. Vývoj kvóty DPH a rozdielov medzi krajinami v rokoch 1965-1994.