Reforma dôchodkov v Čile inšpirovala už 15 krajín - Galisová, Marína
Princíp čílskej dôchodkovej reformy, ktorú pred 21 rokmi odštartoval José Pinera, minister práce a sociálnych vecí vtedajšej čílskej vlády, inšpirovalo už doteraz 15 ďalších krajín. Vysvetlenie štyroch aspektov reformy v Čile. Názor José Pineru na možnosti reformy dôchodkového systému na Slovensku.