Peníze na obzoru - Blažek, Petr
Financovanie vedy a výskumu v Čechách. Priepasť medzi výdavkami na priemyslový výskum v Čechách a v krajinách EÚ. Účelová a inštitucionálna podpora vedy a výskumu v Čechách.