Krajina s dobrými perspektívami rozvoja
Čile je krajina s otvorenou a so stabilnou ekonomikou, patrí medzi modelové krajiny Latinskej Ameriky. Charakteristika hospodárstva tejto modelovej krajiny - ťažobný priemysel, energia, lesy a poľnohospodárstvo, infraštruktúra, nezamestnanosť, ekonomický rast, finančný systém. Základné politické a geografické údaje Čile.