Privatizácia už v názve ministerstva nebude - Vavřinek, Martin
Úpravy v počte vládnych kresiel a ministerstiev - zoštíhľovanie. Zrušenie ministerstva pre privatizáciu. Privatizácia sa blíži k svojmu cieľu, avšak správa majetku štátu ešte bude potrebovať úradníkov. Kompetencie po ministerstve privatizácie má prevziať ministerstvo hospodárstva.