Dvě nové vlastnosti naší doby
Vývoj ľudskej civilizácie a význam informácií. Zrýchlenie pohybu informácií - internet. Bezpečnosť informácií a e-business v súčasnom svete. Fungujúca Supply chain - základ úspechu e-businessu.