Náš příběh je možné zopakovat - Shrbená, Jiřina
Rozhovor s úspešným manažérom talianskeho pôvodu Lucianom Benettonom o imidži svojej firmy. Založenie firmy Benetton, jej produkcia, predajná sieť a tržby.