Platobný styk v réžii centrálnej banky zlacnie - Vavřinková, Jana
Centrálna banka zabezpečí platobný styk namiesto Bankového zúčtovacieho centra Slovenska za pätinové ceny. Náklady bánk sa od r. 2003 znížia. Informačný systém Bankového zúčtovacieho centra Slovenska (BZCS), a.s. Bratislava je zastaraný a jeho obnova veľmi nákladná. Prevádzku domáceho platobného styku prevzala centrálna banka.