Ekologická daňová reforma v České republice - nejasné perspektivy - Ježek, Petr
Obsahové vymedzenie ekologickej dane. Systémové podmienky realizácie ekologickej daňovej reformy v Čechách. Mikroekonomické riziká. Makroekonomické aspekty. Možné scenáre postupu do roku 2004.