Zmeny v zdaňovaní príjmov fyzických osôb - Faiglová, Svetlana
Pokračovanie z HN č.199/2002 o zmenách v zdaňovaní príjmov fyzických osôb. Zmeny v zostatkovej cene majetku, platení paušálnej dane, o poukázaní 1 percenta zo zaplatenej dane, o zaregistrovaní za príjemcu 1 percenta zo zaplatenej dane.