Euroskepticizmus jako reakce na uzavírání institucionální mezery - Klvačová, Eva
Priaznivá Zpráva Európskej komisie o Českej republike za rok 2001. Prínosy vstupu Českej republiky do Európskej únie. Očakávané negatíva. Obavy podnikovej sféry. Ochrana hospodárskej súťaže.