Príjmy podľa par. 7 ods. 2 písm. A) zákona o daniach z príjmov ... - Faiglová, Svetlana
Príjmy podľa par. 7 ods. 2 písm. A) zákona o daniach z príjmov (vrátane príjmov podľa autorského zákona) a možnosť ich zdanenia paušálnou daňou. Výpočet základu dane. Uplatnenie paušálnej dane.