Novela devízového zákona v znamení úplnej liberalizácie ... - Najšlová, Oľga
Novela devízového zákona v znamení úplnej liberalizácie finančných transakcií vo vzťahu k zahraničiu a k cudzej mene. Zmeny a doplnenia devízového zákona v komentároch, otázkach a odpovediach.