Aj Slovensko začína objavovať hodnotu etiky v podnikaní - Sťahel, Richard
Rozhovor s doc. PhDr. Annou Remišovou, CSc. o etike a etických kódexoch v podnikaní, manažérstve, novinárstve. Špecifiká Slovenska v tejto oblasti. Význam tvorby etických kódexov - profesijných, odvetvových a podnikových. Ako je to s profesijnými etickými kódexmi. Čo je úlohou podnikových etických kódexov. Stanovenie pravidiel a trestov za porušovanie etických kódexov.