Namiesto súdu si zvoľte rozhodcu - Balko, Ladislav
Nový zákon o rozhodcovskom konaní. Ustanovenie a zánik funkcie rozhodcu. Začatie rozhodcovského konania, vzájomná žaloba, miesto konania, dokazovanie, rozhodcovský rozsudok, zmier. Zrušenie, uznanie a výkon rozhodcovského rozsudku.