Zákon č. .../2002 Z.z. z 30. mája 2002 o ochrane osobných údajov
Znenie zákona č. .../2002 Z.z. z 30. mája 2002 o ochrane osobných údajov. Tento zákon upravuje: Ochranu osobných údajov fyzických osôb pri ich spracúvaní, zásady spracúvania osobných údajov, bezpečnosť osobných údajov, ochranu práv dotknutých osôb, registráciu a evidenciu informačných systémov, zriadenie, postavenie a pôsobnosť Úradu na ochranu osobných údajov.