Dôvodová správa k zákonu o ochrane osobných údajov
Dôvodová správa k zákonu na ochranu osobných údajov. Vláda SR na svojom zasadnutí 10.1.2001 prijala uznesenie č. 17 k prioritným úlohám vlády SR vyplývajúcim z Pravidelnej správy Európskej komisie o pripravenosti Slovenska na členstvo v EÚ, ktorým uložila splnomocnencovi na ochranu osobných údajov predložiť návrh novely zákona o ochrane osobných údajov v informačných systémoch.