Zákon č. .../2002 Z.z. z júna 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 289/1995 Z.z. ...
Zákon č. .../2002 Z.z. z 18. júna 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.