Zákon č. .../2002 Z.z. z 9.júla 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. ...
Zákon č. .../2002 Z.z. z 9.júla 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Dôvodová správa k novele zákona o daniach z príjmov z 9. júla 2002.