Zákon č. .../2002 Z.z. z 26.júna 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 318/1992 Zb. ...
Zákon č. .../2002 Z.z. z 26.júna 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností v znení neskorších predpisov. Dôvodová správa k novele tohto zákona.