Zákon č. .../2002 Z.z. z 18. júna 2002,ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 310/1993 Z.z. ...
Zákon č. .../2002 Z.z. z 18. júna 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 310/1993 Z.z. o spotrebnej dani z piva v znení neskorších predpisov. Dôvodová správa k novele tohto zákona.