Letné povodne 2002 v povodí Hrona, Ipľa a Slanej - Borsányi, Peter
Pohľad na priebeh povodní na riekach Hron, Ipeľ a slaná v lete 2002, kedy hladiny týchto riek prekročili dhloročné hodnoty. Poveternostná a hydrologická situácia.