Roztrieštený trh hračiek? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Pohľad na situáciu v sortimente hračiek. Vývoj na trhu s hračkami z pohľadu najväčšieho dodávateľa - Čas dozrievania. Budú európske hračky bezpečné? Dráčik stíha všetko. Drevené hračky rastú s deťmi.