Uzatvorený kruh drogérií
Drogérie a ich postavenie na trhu. Kúpna sila rastie. Lekárne suplujú parfumérie? V-drogérie čaká remodeling. Jednoduchosť zvíťazila. Pracujeme na lojalite zákazníka. Progresívne výrobky chcú svoj čas. Drogéria sa sťahuje do hypermarketov. Predaj či expanzia. Tam kde vedia poradiť.