Štát na podporu výstavby potreboval úver - Apolen, Peter
Záujem o výstavbu nájomných bytov je taký veľký, že Štátny fond rozvoja bývania (ŠFRB) si na ne musel požičať peniaze. Peniaze poskytla na dva roky žilinská Prvá komunálna banka (PKB). Štát neodhadol podporu bývania, vyčlenil nedostatok peňazí. Hľadanie iných riešení.