Stratégia výkonu bankového dohľadu Národnej banky Slovenska - Babincová, Soňa
Rozhovor s vrchným riaditeľom úseku bankového dohľadu NBS ing. Milanom Horváthom o stratégii bankového dohľadu, ktorá bola schválená Bankovou radou 24.5.2002. Stratégia konkretizuje spôsob výkonu dozoru nad komerčnými bankami.