Škody spôsobené štátom - Baťo, Rado
Z obsahu: V Štrasburgu je Slovensko ako doma. Na katastre sa hrnú žiadosti o náhradu škody. Daňová správa žalobami netrpí. Nálepkovo vyhralo súd s daňovým riaditeľstvom. Slovensko už zažehnávalo medzinárodné spory.