Medzinárodné zdanenie - Pastierik, Vladimír
Daňové súvislosti medzinárodného obchodu, dopad na daň z príjmov právnických osôb. Tuzemský zákon o daniach z príjmov. Medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. Stála prevádzkareň zahraničnej osoby na území SR. Stála prevádzkareň tuzemskej osoby v zahraničí.