Pracovná cesta, pravidelné pracovisko, cestovné náhrady a daň z príjmov - Piršelová, Dagmar
Nový zákon o cestovných náhradách a definícia pracovnej cesty. Pravidelné pracovisko. Osobitná úprava v prípade zamestnancov, ktorým častá zmena pracoviska vyplýva z osobitnej povahy povolania.