Štátna kontrola vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa po novom - Balko, Ladislav
Právna úprava štátnej kontroly predaja výrobkov a poskytovania služieb spotrebiteľom na vnútornom trhu v zákone č. 128/2002 Z.z. Čo je predmetom kontroly vnútorného trhu. Orgán kontroly vnútorného trhu. Činnosť Slovenskej obchodnej inšpekcie. Inšpektori slovenskej obchodnej inšpekcie. Práva a povinnosti kontrolovaných osôb. Ochranné opatrenia. Pokuty. Spolupráca s orgánmi verejnej správy a združeniami na ochranu spotrebiteľa.