Pozdrav v obchodných centrách
Čo je dôležité pri vstupe do predajne pre zákazníka a čo pre predavača? Privítajte zákazníka očami. Pozdraviť je základ. Pri odchode poďakujte. Zákazník nemusí nakúpiť hneď. Ako funguje trhová ekonomika?