Zákon č. .../2002 Z.z. z 26. júna 2002 o audítoroch a Slovenskej komore audítorov
Znenie zákona č. .../2002 Z.z. z 26. júna 2002 o audítoroch a Slovenskej komore audítorov. Tento zákon upravuje postavenie a činnosť audítorov, audítorských spoločností a asistentov audítora, podmienky, za ktorých môžu byť poskytované audítorské služby a pôsobnosť Slovenskej komory audítorov. Tento zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2003.