Zákon č. .../2002 Z.z. z 2. júla 2002 o vzájomnej pomoci pri vymáhaní niektorých finančných pohľadávok
Znenie zákona č. .../2002 Z.z. z 2. júla 2002 o vzájomnej pomoci pri vymáhaní niektorých finančných pohľadávok. Tento zákon upravuje postup a podmienky, za ktorých Ministerstvo financií SR poskytuje, požaduje alebo prijíma pomoc pri vymáhaní niektorých finančných pohľadávok a to a) na základe medzinárodnej zmluvy, ktorou je SR viazaná a b) na základe zmluvy o pristúpení SR k Európskym spoločenstvám a k Európskej únii vo vzťahu k členským štátom EÚ.