Dôvodová správa k zákonu o vzájomnej pomoci pri vymáhaní niektorých finančných pohľadávok
Dôvodová správa k zákonu o vzájomnej pomoci pri vymáhaní niektorých finančných pohľadávok. Vzájomná pomoc pri vymáhaní niektorých finančných pohľadávok nie je v slovenskej legislatíve upravená. Na dosiahnutie uvedeného cieľa sa navrhuje upraviť postup a podmienky, t.j. takú úpravu, v ktorej sú vytvorené predpoklady pre účinné vymoženie niektorých finančných pohľadávok v praxi.