Pivný trh sa rozbehol - Košťál, Daniel
Vývoj trhu s pivom. Ako sa predáva pivo. Zahraničný kapitál v pivovaroch. Klesá dovoz piva. Domáce značky sú obľúbenejšie. Prichádzajúce trendy. Ako nakupujeme pivo. Obaly na pivo - sklo, plechovky alebo PET? Spotreba piva vo svete. Rozdelenie piva.