Štrukturálne medzery transformácie - Sotník, Alexander
Slovenský priemysel charakterizuje nevyhovujúca štruktúra orientovaná na materiálovo a energicky náročné odvetvia s nízkym stupňom pridanej hodnoty. Podiel priamych zahraničných investícií v priemysle SR. Tržby priemyselnej výroby za vlastné výkony a tovar. Pridaná hodnota v priemyselnej výrobe. Pozitívne znaky rastu strojárenského priemyslu. Hlavné problémy slovenského strojárstva. Tržby strojárenského priemyslu. Produktivita práce z tržieb. Podmienky oživenia slovenského strojárstva.